Cégismertető

Az ICTS Hungary Kft. és jogelődei az 1990-es alakulás óta folyamatosan jelen vannak a magyarországi informatikai piacon.

A hálózati kommunikációs technológiák rohamos fejlődésével együtt az ICTS Hungary Magyarországon is jelentős sikereket ért és ér el az informatika és távközlés területén. A jól menedzselhető növekedés érdekében 2000 júniusától auditált ISO 9001 rendszert működtet, amely garancia a partnerek felé a tevékenységek és termékek megbízhatóságára,

minőségére és elkötelezettségére a hosszú távú, kölcsönösen előnyös kapcsolatokon nyugvó üzleti együttműködésre.

Az ICTS Hungary ügyfelei számára a legfőbb vállalati értéknek az informáltság, a rugalmasság, a hatékonyság és az alkalmazkodás képessége számít, így a választott megoldásaink kialakítását is ezek a fő elvek vezérlik.

Szakembereink az ügyfelekkel közösen folyamatosan olyan technológiák, megoldások és folyamatok kialakításán dolgoznak, amelyek az informatikát az üzleti fejlődés motorjává teszik, vezetik és támogatják a belső folyamatokat annak érdekében, hogy az ügyfelek és alkalmazottak elégedettsége folyamatosan növekedjék, és az anyagi lehetőségek szűkülése mellett is emelkedjen a biztonsági szint és a termelékenység.

A hálózati biztonságot átfogó megoldás-portfóliójának, magas színvonalon teljesítő mérnöki és tanácsadói munkatársaknak köszönhetően az ICTS Hungary mára az informatikai biztonság területén kiemelkedő sikeres projektekkel, és több meghatározó magyar nagyvállalat bizalmával dicsekedhet.

A kiemelt projektek között nagy számmal találhatók biztonsági auditok, sérülékenység vizsgálatok, stratégiai és technikai tanulmányok, határvédelmi és behatolás megelőzési rendszerek, biztonsági felügyeleti rendszerek, távoli elérést támogató megoldások, kétfaktoros biztonságos azonosítást végző rendszerek szállítása. Az ICTS Hungary Kft. büszke arra, hogy kiemelt ügyfelei között olyan nagyvállalatok szerepelnek, mint a IT Services Hungary, Magyar Telekom, Telenor, Raiffeisen Bank, Sberbank, HBO.